Анален вибратор - как да използваме?

Как да използвате анален вибратор?

анален вибратор

Аналният вибратор ще донесе нови усещания и удоволствия по време на анален секс. Анусът е богато снабден с нервни окончания и това го прави много чувствителен. Факт е, че и мъжете, и жените изпитват по-интензивен оргазъм след стимулация на ануса. Ако искате да разнообразите сексуалния си живот, тогава е време за анален вибратор! Ето как да го използвате най-практично и пълноценно. 

Какво е анален вибратор?

Анален вибратор е вибратор, специално предназначен за стимулaция на ануса. Той осигурява различни стимулации в аналната област. За жените това може да бъде п възбуждащо анално проникване. За мъжете това е истинско анално удоволствие и задоволяване на простатата. Нарича се още p-точка.

Различни стимулации при използване на аналния вибратор

  • Хребети
  • Различни изпъкналости
  • Вибрации
  • Ширина на аналния вибратор

Как да разпознаете анален вибратор?

Аналният вибратор е специфичен с уникалните си издутини. Понякога различни диаметри с изпъкналост се подреждат един върху друг за желания ефект. Но може да се разпознае и по главата на аналния вибратор, която е наведена напред на приблизително 45 градуса, във връзка с идеята му за стимулиране и на простатата при мъжете или за вагинално задоволяване на g-точката при жените. 

Kакви рискове крие употребата на анален вибратор?

Важно е да се знае на кое да обърнете внимание, когато задоволявате себе си или партньора си анално с анален вибратор, за да сте сигурни, че ще бъде безопасно. Имайте предвид, че: 

  • Анусът е пълен с нервни окончания, така че внимавайте
  • Уверете се, че няма пукнатини в стената
  • Работете хигиенично
  • Почистването с анален душ може да причини дехидратация

Все пак ако сте почитатели на аналния душ изберете възможно безопасен такъв, без много ръбове и препоръчително използвайте лубрикант, за да не повредите вътрешната стена и да осигурите плавно и лесно проникване. 

На какво е важно да обрърнете внимание що се касае до избора на анален вибратор?

Ако сте начинаещ в аналната стимулация, започнете с по-малък размер анален вибратор. За напреднали има и големи анални вибратори. Разбира се в голямо разнообразие от цветове и форми според предпочитанията.

Аналният секс и лубрикантът вървят ръка за ръка, така че се уверете, че имате качествен лубрикант на водна основа у дома в момента на употреба на аналния вибратор. Има и специален анален лубрикант. Това има допълнително предимство, че сфинктерът се отпуска добре, леко е по-гладък и е подходящ за използване на презервативи. Не пестете с лубриканта! 

Важно е преди това да се отпуснете и да усетите тялото ви релаксирано. 

Вибраторът за простата има голяма извита глава, която ви позволява правилно да стимулирате простатата.

Бъдете внимателни!

Анусът е много разтеглив, но в началото трябва да се разтяга бавно. Първо поставете върха на вибратора и го движете внимателно нагоре и надолу. Когато сте добре отпуснати, вкарването ще стане по-дълбоко и по-лесно. Ако е необходимо, включете вибратора леко, така че вибрациите да ви помогнат да релаксирате. Оставете партньора ви да помогне, но се уверете, че вие ​​решавате кога да отидете крачка напред. С опита ще става все по-лесно и по-приятно и за двама ви.

За мъже: открийте простатата с простатен вибратор

Мъжете имат чувствително място: простатата. Това се намира в предната част на корема, на около 6 сантиметра навътре от ануса. Това се нарича още P-точка. Можете да стимулирате простатата с пръст през ануса, позволявайки на вашия мъж да изпита още по-интензивен оргазъм. Ако не ви е комфортна ръчната стимулация с пръсти, тогава аналният вибратор с извита глава е идеално решение. Извивката улеснява достигането до простатата, а вибрациите осигуряват допълнително удоволствие в леглото. Не се тревожете от големия размер на главата, той улеснява стимулацията, която вибратора оказва на простатата.

След употреба почистете аналния вибратор. 

Хигиената е много важна!

Поддържайте аналния си вибратор чист със специален препарат за секс играчки. 

С този специален почистващ препарат не можете да повредите вибратора и можете да го дезинфекцирате на момента.

Ако имате притеснения, че фекална материя ще заседне върху аналния ви вибратор, и използвайте интимен душ преди употреба. Това е помпа, която почиства червата. Съществуват и приставки, които могат да бъдат прикрепени към вашия душ маркуч, с които можете да изплакнете червата. Не изплаквайте твърде често или ще нарушите чревната си флора.

 

Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално и да подобри Вашето преживяване.