Лятото е време за горещи емоции

горещи емоции

Горещ сезон, горещи емоции

Горещи емоции възникват, а лятната ваканция е идеалното време от годината да покажете на половинката си какво чувствате към нея. Независимо дали искате да купите бижута за вашето момиче или най-новите технологични джаджи за вашето момче, знаете стандартната цена на подаръците, които обикновено се подаряват по време на всеки празник. Но защо не превърнете празника си във възможност да подправите нещата? Няма причина да не подскажете на половинката си, какво бихте искали да правите в спалнята през този прекрасен сезон. Започнете просто като намерите правилния секс магазин със секс играчките, които ви интересуват и да продължите от там.

Вдигнете нивото на интимност

Все още сте в по-ранните етапи на запознанството, но бихте искали да покажете на любимия си човек, че сте готови да преминете към следващото ниво на интимност? Можете да пропуснете по-ангажиращите секс играчки и да изберете нещо по-финно. Масажните масла и лосиони биха били идеални, за да бъдете разбрани правилно.

Горещи емоции в напреднал етап

Ако сте в по-напреднал етап в отношенията с половинката си, може потърсите секс играчки за двойки. Често това са прашки, клинове, комплекти за робство за начинаещи или нещо толкова просто като вибратор за двойки или книга със секс пози. Всяко едно от тях може да добави малко пикантност към горещите емоции и в същото време да даде малко тласък на желанието ви да опитате нещо различно. Подаръците са идеалното време да дадете финна нотка на вашата половинка, че искате да се впуснете в нови сексуални приключения при горещи емоции.

Кой, какво харесва?

Ако сте отминали тези дни на учене какво харесва единия и другя и наистина сте в отдадена връзка, секс играчките са чудесен начин отново да разпалите огъня. Ако търсите начин да бъдете спонтанни, понякога вибратор или чифт белезници могат да бъдат всичко, от което се нуждаете.
 
Като още един трик за сезона сърфирайте в любимия си онлайн секс магазин и търсите секс играчки заедно. За да запазите изненадата, не е нужно да решавате каквото и да било, но ще се изненадате колко много ще разберете за нуждите и фантазиите на партньора си, когато прекарвате времето си, за да пазарувате заедно.
 
Като цяло, летните месеци са идеалното време да се измъкнете от коловоза и да изведете нещата на ново ниво с партньора си. Секс играчките са вълнуващ и забавен начин да откриете, че сбъдвате фантазии, които ще направят почивката ви незабравима. Така че, не се притеснявайте много какво да подарите на партньора си тази година: просто инвестирайте в техните желания и вашите собствени и ще бъдете развълнувани от това, което носят прохладните летни вечери.

Какво вибрира в багажа ти? 🙂

Що се отнася до летните ваканции, няма нищо по-забавно от това да разгледате колекцията от играчки, която вие или вашата половинка притежавате. Секс играчките са забавен начин да подправите празника си и винаги можете да използвате правилното допълнение към всяка колекция. Два от тези необходими компоненти за добра колекция от играчки са класическите вибратори и вибратори „заек“. Дори и да притежавате вибратор или аксесоари за любовна игра, винаги си струва да имате добър.

Видове вибратори

Вибраторите имат разнообразен дизайн и следователно разнообразни функции. Някои вибратори са конструирани като лични масажори, така че всъщност не са проектирани за какъвто и да е вид проникване или плътна прецизност, а по-скоро произвеждат силни вибрации, които имат за цел да помогнат за отпускане на мускулите. Те могат да бъдат безобидни на вид, така че винаги е забавно да ги подарявате като подаръци на приятели, които ще се насладят на хумора, или са подходящи за хора със стресираща работа, които просто искат да се отпуснат на дивана след дълъг работен ден.
 
Други вид вибратори са тези, които имат ясно педназначение и се предлагат в различни материали, форми и с различна скорост и интензивност. Тези стилни вибратори превръщат думата универсалност в реалност и са задължителни за вашата домашна колекция. 
 
Един от най-популярните и стимулиращи видове  са вибраторите „Зайци“ и  да те също са едни от най-висококачествените и уникални играчки, които някога ще си купите. Вибраторите „Зайци“ използват дизайн, който има вал, който вибрира и се върти с гладки перли, за да придаде уникална текстура. На всичкото отгоре имат и „заешки ушички“, стратегически разположени за стимулация на клитора, които вибрират еновременно с останалата част. Цялото това движение се контролира удобно от бутони в долната част на играчката. 
 
Тези тип вибратори със сигурност ще бъдат по-скъпи от вашите най-„традиционни“ вибратори, предлагани на пазара, но те са инвестиция с голяма функционалност, което  напълно оправдава цената, която плащате.
 
 Вибратоеите са страхотни играчки за соло или партньорска игра, всичко зависи от вашите нужди.
 
Този летен сезон разгледайте колекцията ни от играчки и вижте кой може да е най-добрият подарък за вас или вашия партньор. Вибраторът може да е това, от което се нуждаете, и ако това е така, възможностите са безброй…
Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално и да подобри Вашето преживяване.