БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Безплатна доставка при поръчки над 49лв.

ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА ПРИ ПОРЪЧКА ПОД 49 лв. – 4.59 лв. до офис на Спиди или Еконт.

ЕКСПРЕСНА И СТАНДАРТНА ДОСТАВКА

Експресна доставка за цялата страна в рамките на 1-2 работни дни и Стандартна доставка в рамките на 3-4 работни дни. Ако няма да сте на адреса и във вашето населено място има офис на Еконт, то при поръчка в полето за коментари може да посочите, желанието си пратката да се достави до офис на Еконт. Може да посочите конкретен офис или ние ще го изпратим до най-близкия такъв според вашия адрес. 

100 % ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА

Ние от Apfrodisiac.bg полагаме специални грижи за вашите пратки, без изключение! Пратките се грижливо опаковани в специално защитена кутия ( напълно изчистена ) и след това в непрозрачна куриерска опаковка, за да могат да пристигнат при Вас абсолютно ДИСКРЕТНО. Можете сами да изберете какво да пише на съдържанието на товарителницата. Във всички останали случай, съдържанието ще бъде обявено, като „АКСЕСОАРИ“. Пратката се изпраща от името на нашата фирма, което нямам никакви индикации за вида на стоката или сайта.

С помощта на автоматичните пощенски станции на Спиди и Еконт, може да вземете поръчката си в удобно за вас време (работи 24 часа на ден) без да се срещате с куриер. За целта ще бъде необходимо да ни информирате при завършването на вашата поръчка и плащането да бъде направено с карта.