Началов • За Нас

За Нас

Основан през 2017 г. Aphrodisiac.bg има една мисия: да направи света по-добро място, изпълнено с удоволствие. Създаден с идеята за конфиденциалност, нашия онлайн секс бутик ще ви помогне да изследвате и подобрите вашите интимни отношения, чрез подбраната селекция от над 2000 качествени марки за лесно и дискретно пазаруване. 

Вярваме, че нашия онлайн магазин за секс играчки ще стане любимо кътче във виртуалното пространство и ще ви помогне да разгърнете пълния потенциал на всички ваши сексуални идентичности. 

Тук сме, за да ви съпътстваме във вашето лично и вълнуващо пътешествие в света на сексуалното удоволствие. Ние не предлагаме просто секс играчки, а най-добрите секс играчки, които ще ви помогнат да изживеете неподозирани досега усещания. 

〜 Aphrodisiac.bg

Нашия онлайн магазин за секс играчки ще стане любимо кътче във виртуалното пространство

С хилядите уникални продукти, които предлагаме, включително пръстени за пенис, анални мъниста, мъжки мастурбатори, дамски вибратори, анални тапи, вибриращи масажори и силиконови играчки от всякакъв вид, Aphrodisiac се стреми да даде възможност на много жени, мъже и двойки, независимо дали са опитни партньори или начинаещи в секса,  да изследват не само различни начини за достигне до оргазъм, но и да станат по-освободени и да се насладят максимално на сексуалното удоволствие, както самостоятелно, така и с партньори.

Всички продукти