Анална тапа - как да използваме?

Как използвате аналната тапа?

анална тапа

Ако не сте оперирали с анална тапа до този момент, но имате желание да тествате нови хоризонти на удоволствие,  ето някои съвети как да я използвате правилно и да достигнете до максимално задоволяване. 

Аналната тапа е сред предпочитаните секс играчки, коиро доставят допълнително удоволствие на ануса. Но как работи тя? Намерете тук съвети как да използвате по време на анален секс за мъже и жени.

Тествайте различни размери, но стартирайте с по-тесен модел. Не забравяйте да увлажните с лубрикант.  Не бързайте. Започнете бавно и без резки движения, защото анусният ви сфинктер се нуждае от време, за да се разтегне леко.

С някои тапи също е възможно да се стимулира и простатата при мъжете.

Както при всички секс играчки, важно е след това аналната тапа да се почисти старателно с почистващ препарат.

Преди да започнете: обърнете внимание на размера на аналната тапа

Както вече споменахме размерът има значение. Ако никога преди не сте използвали анална тапа, добра идея е да започнете с най-малкия вариант за по-лесно за поставяне и пълноценно усещане. Продават се и комплекти с няколко размера, така че на по-късен етап да редувате, когато ви се приска. Надуваемите варианти са идеални за начинаещи,защото размерът се коригира лесно и интуитивно. 

Използвайте достатъчно лубрикант за аналната тапа

Ключът към успеха при използване на аналните тапи точно както при аналния вибратор, е лубрикантът. Анусът не произвежда влага сам, така че е добре да използвате лубрикант на водна основа (това няма да повреди силиконовата ви запушалка) или специален анален лубрикант. Особено когато поставяте тази играчка за първи път, използването на лубрикант е задължително. Това, което също може да помогне, е нежно да масажирате ануса с пръст преди поставяне, така че да се отпусне. Вибриращата тапа също работи много добре за това, тъй като вибрациите помагат на ануса ви да се отпусне по-бързо.

Бъдете внимателни

Започнете да поставяте тапата внимателно и с едно плавно движение. Уверете се, че сте в тиха и позната среда. Пуснете си музика за релаксация, а може да заложите и на ароматерапия с етерични масла  и дифузер. Така бързо ще се отпуснете.  Опитайте първо да поставите върха на тапата и постепенно плъзгайте една стъпка напред. Внимателно придвижвайте нагоре и надолу, навътре и навън от ануса. Дайте свобода на емоциите и действията си. Можете да мастурбирате междувременно или да оставете партньора си да го прави, ако това ви възбужда. След това опитайте кухата тапа. Това прави възможно отварянето на ануса, без да го боли. Тогава дайте воля на въображението си…

За мъжете: намерете простатата

Стимулирането на простатата при мъжете може да предизвика по-силни и по-интензивни оргазми. Тапата за простата е проектирана с извита глава, която ви позволява чудесно да стимулирате не само ануса, но и простатата и перинеума. Точно това са зоните, които провокират ерекцията и оргазма. Ще ви отнеме известно време да свикнете в началото, но след достатъчно експериментиране, аналната тапа ще ви осигури много удоволствие по време на секс или мастурбация!

Хигиена

Много е важно да почистите старателно вашата секс играчка след употребата й. Червата са пълни с бактерии, които предпочитате да не срещате следващия път. Използвайте специален почистващ препарат за играчки, за да сте сигурни, че няма да повредите тапата. Ако се притеснявате от замърсяване, може да  си ввземете анален душ преди това. Това не е задължителна пероцедура, но ще ви отпусне и ще направи усещането по-пълноценно. 

Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално и да подобри Вашето преживяване.