Как да използвате пръстен за пенис?

Пръстенът за пенис ви обещава неподозирана възбуда. Използва се с лубрикант и се поставя точно под тестисите. Можете също да го носите около скротума или около скротума и пениса заедно. Този секс аксесоар прави ерекцията по-твърда и удължава времетраенето й. Важно е да закупите правилния размер. 

Защо да изберете пръстен за пенис?

Защото ще направи ерекцията по-качествена и трайна! Това е така, защото кръвта тече по-бързо през пениса, което насърчава подуването му. Тази секс играчка оказва положително  влияние върху секса, както при мъжете, така и при жените. Тествайте и вие!

Как се слага?

Можете лесно да поставите пръстена за пенис с помощта на лубрикант от вътрешната му страна. След като нанесете лубриканта, можете да плъзнете пръстена върху пениса. Най-лесно е да направите това преди пенисът да е вече в състояние на ерекция. Колко лесно се поставя пръсрена зависи и от материала му. Колкото по-гъвкав, толкова по-удобен за експлоатация! Ако поставите пръстена, когато вече имате ерекция, използвайте повече лубрикант за целта, за да улесните процедурата.

Колко време може да се носи?

Ако сте начинаещи уверете се, че не го носите повече от 10 минути. Ако пръстенът Ви създава неприятно усещане, веднага го свалете. Дори и вече да имате опит,  никога не го носете повече от 30 минути, за да няма риск от здравословни проблеми. Това е така, защото кръвоносните съдове са притиснати. 

Пенисът и скротумът заедно

Можете също така да носите пръстена около пениса и скротума заедно. Ако искате да плъзнете пръстена на това място, ще трябва да използвате отново лубрикант за овлажняване. Нанесете го от вътрешната страна на пръстена, а не върху пениса. Първо плъзнете тестисите през пръстена. Ако не успявате, не го натискайте, а купете по-голям пръстен. След като пръстенът е около тестисите, промушете пениса през него. Важно е пенисът да е в отпуснато състояние. Когато сваляте пръстена, уверете се, че сте го свалили първо от пениса, а след това от тестисите.

Само скротума

Възможно е също да носите пръстена само около скротума. Носенето на пръстена по този начин освобождава повече място около пениса за допълнителна стимулация. Изключително важно е пръстенът да е правилния размер, защото така лесно се изплъзва от скротума. Тъй като се изплъзва толкова лесно, уверете се, че не използвате твърде много лубрикант. Когато го поставяте, внимавайте да не натискате тестисите прекалено силно. Ако забележите, че не върви гладко, значи пръстенът е прекалено малък и от изработен от прекалено твърд материал. 

Регулируем пръстен за пенис

Едно много удачно и гъвкаво решение ако не сте сигурни кой размер ви трябва точно. Тези пръстени често са изработени от пластмаса или кожа. Тъй като са регулируеми, те са по-лесни за поставяне и сваляне, особено ако сте начинаещ. По този начин можете да изпробвате и различните позиции на пръстена.

Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално и да подобри Вашето преживяване.