Как да изберем секс играчка за лесбийска двойка?

секс играчка за лесбийска двойка

Повечето лесбийки обичат да използват помощни средства по време на секс. Секс играчка за лесбийска двойка правят сексуалните изживявания по-възбуждащи и емоциоанлни. Разнообразието е голямо и варира от двойни вибратори до еротично масажно масло. Тези секс играчки са фантастично допълнение към вашия сексуален живот, позволявайки на вас и вашата партньорка да му се насладите още повече!

Накратко…

Купуването на секс играчка за лесбийска двойка може да бъде голямо предизвикателство. Ето защо е добре да почетете малко по темата и да се ограмотите в тази насока. Използвайте секс играчките сами и с партньор, за да постигнете ненадмината наслада в спалнята. 

Докато мъжете са известни с това, че веднага искат да получат всичко на момента, жените са много по-сдържани. Женската любов като цяло е малко по-тиха. Жените се наслаждават на любовната игра като я градират чрез целувки, галене, масажиране. Масажът е изключително приятен и възбуждащ. За да направите масажа още по-чувствен, можете да използвате масажно масло. Масажното масло е добро за вашата кожа и ще ви опияни с аромати, за да осигури релаксиращо и вълнуващо усещане едновременно. 

Пенис коланът е секс играчка, представляваща дилдо, което е прикрепено здраво към колан. Той е популярен сред секс играчките, защото носи много наслада по време на любовната игра. Представете си колко вълнуващо може да бъде ако „заведете“ партньора си в леглото във всякакви екзотични пози, нали?

Пенис коланът много универсална и следователно практична секс играчка! Изберете своя вид сред разнообразието, което предлагаме. 

Двоен вибратор

Всеки един от партньрите може да използва свой личен вибратор, но колко по-интимно би било да използвате един и същ вибратор.  Двойният вибратор ще ви даде това усещане и ще ви накара да полетите заедно в екстаз. Проучете своя модел и разкрепостете преживяванията в леглото.  

Повечето двойни вибратори са предназначени за вагинална стимулация, но вие можете да се придвижите с крачка напред, като изберете стимулация на G-точката. Двойният вибратор притежава извивка от двете страни, която улеснява стимулирането на вашата G-точка.

Вибриращо яйце

Искате ли нещо поразкрепостено в леглото? Бъдете щури и непредсказуеми с вибриращото яйце под ръка. Какво по-палаво от това да възбудите партньора си в ресторант, като тайно включвате тази секс играчка от време на време? Управлявайте ги смело с дистанционното и предизвикайте възбуда и желание в половинката си. 

Еротичните игри в леглото са чудесна стимулация за силен оргазъм.  Можете да го използвате като предигра за нажежаване на страстите.  Тези игри се предлагат под формата на прости зарове, игри с карти и дори настолни игри. От вас зависи как ще предразположите себе си и партньора за незабравими сексуални изживявания. 

Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално и да подобри Вашето преживяване.