Начало • Доставка

Доставка и Връщане

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Безплатна доставка при поръчки над 49лв. ЦЕНА НА ДОСТАВКАТА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА ПРИ ПОРЪЧКА ПОД 49 лв. – 3.5 лв. до офис на Спиди или Еконт или 4.99 лв. до адрес на получателя.

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Експресна доставка за цялата страна в рамките на 1-2 работни дни. Ако няма да сте на адреса и във вашето населено място има офис на Еконт, то при поръчка в полето за коментари може да посочите, желанието си пратката да се достави до офис на Еконт. Може да посочите конкретен офис или ние ще го изпратим до най-близкия такъв според вашия адрес. 

100 % ДИСКРЕТНА ДОСТАВКА

Ние от apfrodisiac.bg полагаме специални грижи за вашите пратки, без изключение. Пратките се грижливо опаковани в специално защитена кутия ( напълно изчистена ) и след това в непрозрачна куриерска опаковка, за да могат да при Вас абсолютно ДИСКРЕТНО. Можете сами да изберете какво да пише на съдържанието на товарителницата. Във всички останали случай, съдържанието ще бъде обявено, като „АКСЕСОАРИ“. Пратката се изпраща от името на нашата фирма, което нямам никакви индикации за вида на стоката.

С помощта на автоматичните пощенски станции на Спиди и Еконт, може да вземете поръчката си в удобно за вас време(работи 24 часа на ден) без да се срещате с куриер. За целта ще бъде необходимо да ни индормирате при завършването на вашата поръчка и  плащането да бъде с карта.

ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА

Ако промените решението си за покупка и продуктите не са били използвани (съгласно чл. 57 т.5 от ЗЗП, не могат да бъдат върнати продукти, които не отговарят на тези условия от съображения свързани с хигиената или защита на здравето), можете да върнете в срок до 14 дни от датата на получаване всеки продукт закупен от aphrodidiac.bg. За повече информация, моля вижте Връщане на продукт.

Go to shop Contact us