На какво е важно да обръщате внимание, когато купувате вибриращи яйца?

Те са сравнително нова секс играчка, която обаче бързо набира популярност, защото е много харесвана не само от начинаещи, но и от по-напреднали и обогатява вашия сексуален живот. Тази вагинална играчка се превърна във вълнуващ аксесоар в леглото особено сред двойките. Вибриращото яйце може да се използва не само вкъщи, но и навън и то напълно дискретно!

Тази секс играчка предлага спонтанност, възбуда и много удоволствие. Възприема се като за много компактен вибратор във формата на топка или яйце, предназначена за вътрешна вагинална или анална употреба. 

Можете да я използвате индивидуално за директна стимулация на клитора, за да мастурбирате или да играете много вълнуващи игри с партньора си за допълнителна стимулация по време на проникване.

Ето нашите съвети при избор на вибрационно яйце:

Обърнете внимание на тези детайли, когато правите своя избор, ако искате да закупите вибро яйца:

  • Налични различни модели и размери
  • Дължината и диаметърът на секс играчката
  • Опции за стимулиране
  • Опциите за работа
  • Обхватът на всяко дистанционно управление
  • Нивото на шума
  • Качеството на секс играчката
  • Ниво на вибрация и опции за настройка
  • Секс играчка на батерии или презареждаема?
  • Вибриращо яйце като секс играчка за нея (и него)

 

Разбира се можете да избирате между вибриращи яйца с различна дължина (средно между 6 и 9 см) и диаметър (средно около 3 см).

Класически модел играчка вагина е кръгла и наистина има формата на яйце. Можете също така да изберете яйце, което има леко извита форма за допълнителна стимулация на G-точката. Има и яйца, които можете да поставите анално. Моля, имайте предвид, че секс играчката е снабдена с кабел, за да улесните свалянето на играчката.

Секс играчки за женско удоволствие на открито

Планирате ли да използвате тази вагинална играчка само у дома или искате да излезете от зоната си на комфорт и да се отдадете на вълнуваща игра с партньора си на открито? Вибриращите яйца са идеални за това! Това са секс играчки за жени, които можете да използвате и за удоволствие на открито. Например, вибриращото яйце може да се носи от жената, докато нейният любим е поел контролът върху дистанционното управление или осигурява това прекрасно вълнение с управление от приложение на смартфон. Моля, обърнете внимание на асортимента. Повечето дистанционни управления имат обхват от поне 5 метра, но често той е по-голям.

Режими на вибрация на вибриращите яйца

Повечето вибриращи яйца имат различни режими на вибрация. Това е много добра функционалност, тъй като вътрешността на вагината е по-малко чувствителна и много жени предпочитат да настроят яйцето на по-интензивна програма за вътрешна стимулация. Ако е твърде интензивно, когато стимулирате и клитора, можете да настроите вибриращото яйце на по-малко интензивна степен. Има и много вибриращи яйца, където можете да избирате между въртящ се и пулсиращ режим. Не можете да изберете между тези две опции? За щастие, много секс играчки могат да комбинират и двете движения!

Батерия за вибриращо яйце, захранвана или презареждаща се?

Можете да избирате между вибриращо яйце с батерии или такова, което се презарежда ( обикновенно с USB). И двата варианта очевидно предлагат предимства. Вибриращите яйца, които работят на батерии, са малко по-евтини за закупуване и са готови за употреба почти веднага. Недостатъкът е, че винаги трябва да имате батерии вкъщи. Нямате този проблем с акумулаторното или презареждащото се яйце. Те имат светлина, която мига, когато дойде време за презареждане. Когато сравнявате секс играчките, обърнете внимание на времето за зареждане и разбира се времето на работа на пълна батерия. Добрата секс играчка може да работи поне час и половина и да бъде в режим на готовност за вас около 90 дни.

Материал

Изберете яйце от висококачествен безвреден към кожата и много гладък материал. Това е важно, за да се предотврати засядането на мръсотия в малките шевове или дупки, които са трудни за почистване. Разбира се, хигиената е важна, тъй като поставяте тази секс играчка в тялото си. Яйцата, които продаваме в нашия уеб магазин са изработени от висококачествен и безопасен силикон, който се почиства лесно.

Искате ли да използвате вибриращо яйце под душа? Самото яйце може да бъде водоустойчиво, но се уверете, че и дистанционното управление също може да издържи под вода.

Купете вибриращо яйце онлайн

Чувствайте се свободни да разгледате нашия уеб магазин, ако се интересувате от закупуване на вибриращо яйце онлайн. Имаме много широка гама за всеки вкус и джоб. (Link) Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси относно нашата гама вибриращи яйца.

Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално и да подобри Вашето преживяване.