Kак да изберем правилните щипки за зърна?

Щипките за зърна, както подсказва и името им, захващат вашите зърна и ги правят по-чувстителни на усещания и когато ги стимулирате, това може да бъде много възбуждащо и за вас и за вашия партньор. Осигурете си този секс аксесоар, за да ви предложи допълнителна доза екстаз по време на секс и мастурбация.

Изпитайте различно удоволствие с щипките за садо-мазо (BDSM / ФЕТИШ) , които правят зърната по-твърди и големи. Леката болка, която причиняват при поставяне всъщност ще ви донесе неподозирано удоволствие и ще ви въведат в дебрите на по-пикантния секс и наред със силните усещания ще ви доведат и до върховен оргазъм.

Каква е идеята на щипките за зърна?

 

 

Малко болка = голямо удоволствие

Когато поставите скоба или щипка за зърна на зърната си, кръвоснабдяването се прекъсва. Това ще ви причини малко болка. Тази болка обаче има за цел да ви достави удоволствие, особено когато премахнете щипката от зърното. Болката и удоволствието се допълват взаимно, защото носят много възбуда! Ето защо щипките за зърна са добро начало, ако искате да разберете дали света на BDSM / ФЕТИШ ще ви хареса.

Те винаги се доставят в комплект х 2 бр. Нашият съвет за начало е да заложите на прости и регулируеми щипки за зърна. По този начин можете постепенно да тествате нови видове и да разширите границите, като видите какво точно харесвате.

Стандартната щипка за зърна

Името всъщност казва всичко, стандартната щипка за зърна наподобява обикновена щипка за дрехи, която използвате, за да закачите прането си на простира. Скобата за зърна се състои от две къси метални пластинки и можете да използвате винт, за да ги регулирате според усещанията ви.

Clover скоби за зърна по японски дизайн

Тази щипка за зърна е направена по японски дизайн. Скобата е плоска и с приблизителен размер от 5 до 10 см. Когато играете с нея тя се стяга около зърната ви. Това причинява повече болка, а също и повече удоволствие, когато знаете как да му се отдадете. Clover клипосовете са създадени специално за напреднали в BDSM играчи. Те често са свързани с верига, за да се улесни поставянето им по време на игра.

Щипка за зърна тип пинсети

Името е свързано с факта, че наподобява истинските пинсети. Краищата са леко извити, за да се увеличи захващането на зърното. Краищата често са снабдени с парче гума или силикон, за да предпазят зърното от нараняване. Щипката често има пръстен, с който можете да я регулирате лесно и удобно. Плъзнете пръстена надолу, за да затегнете “пинсетите”. Този тип щипки за зърна са подходящи както за начинаещи, така и за по-опитни BDSM играчи.

Щипки за зърна за него и нея

Щипките за зърна могат да се използват както от мъже, така и от жени. Но има и комплекти, които са специално за мъже или за жени. Щипките за зърната са свързани с верига и не само една с друга, но и с трета ерогенна зона. Това са специални Y-комплекти. Комплектът се състои от две щипки за зърна и за жени трета щипка за вашия клитор или срамни устни. С дърпане на веригата стимулирате три ерогенни зони едновременно. Насладете се на своята сексуалност и секс игра, както никога досега!

В допълнение към тези два вида има и комплекти, при които щипките за зърна са свързани към топка. Тъй като топката е в устата ви, вие като подчинен не можете да издадете никакъв звук. Това прави една по-интензивна BDSM игра.

Щипки за зърна за него

Щипките за зърна всъщност могат да се използват както за мъже, така и за жени, както споменахме по-горе. Но има разлики. Например скобите за зърна при мъжете често са малко по-широки. Това е така, защото мъжките зърна са по-малки и също така по-малко чувствителни.

Има и специални Y-комплекти за мъже. Щипките за зърната са свързани с пръстен за пенис с верига. След това можете да стимулирате както зърната, така и пениса само с издърпване на веригата.

Щипките за зърна са чудесни за игра по време на секс. Те леко дразнят, възбуждат по собствен начин, създават едно специално напрежение в тялото ви, което ще изригне в неподозиран екстаз. Ако използвате щипките за зърна в сексуалния си живот, това не означава непременно, че харесвате BDSM. Те се използват от много хора докато мастурбират. Дори е възможно да получите оргазъм само като си играете със щипки за зърна.

Когато използвате щипки за зърна за първи път, изберете по-опростен вариант, които можете лесно да регулирате, а ако желаете повече болка и възбуда, может да тествате и други модели, които ще направят предизвикателството насладата по-големи. 

Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално и да подобри Вашето преживяване.