Как използвате аналния разширител?

анален разширител
Ако не сте оперирали с аналнен разширител до този момент, но имате желание да тествате нови хоризонти на удоволствие,  ето някои съвети как да го използвате правилно и да достигнете до максимално задоволяване. 
 
Аналния разширител или така наречената аналната тапа е сред предпочитаните секс играчки, коиро доставят допълнително удоволствие на ануса. Но как работи тя?
 Намерете тук съвети как да ги използвате по време на анален секс за мъже и жени.
 
Тествайте различни размери, но стартирайте с по-тесен модел и не забравяйте да увлажните с лубрикант.  Не бързайте! Започнете бавно и без резки движения, защото анусният ви сфинктер се нуждае от време, за да се разтегне леко.
С някои анални разширители също е възможно да се стимулира и простатата при мъжете.
Както при всички секс играчки, важно е след това аналната тапа да се почисти старателно с почистващ препарат.
 

Преди да започнете: обърнете внимание на размера на аналния разширител

 
Както вече споменахме размерът има значение. Ако никога преди не сте използвали тази секс джаджа, добра идея е да започнете с най-малкия вариант за по-лесно поставяне и пълноценно усещане. Продават се и комплекти с няколко размера, така че на по-късен етап да ги редувате, както ви се приска. Надуваемите варианти са идеални за начинаещи, защото размерът се коригира лесно и интуитивно. 
 

Използвайте достатъчно лубрикант

 
Ключът към успеха при използване на аналните разширители точно както при аналния вибратор е лубрикантът. Анусът не произвежда влага сам, така че е добре да използвате лубрикант на водна основа ( това няма да повреди силиконовата ви аналана тапа ) или специален анален лубрикант. Особено когато поставяте тази играчка за първи път, използването на лубрикант е задължително. Това, което също може да помогне, е нежно да масажирате ануса с пръст преди поставяне, така че да се отпусне. Вибриращи анален разширител също е много добра идея, тъй като вибрациите помагат на ануса ви да се отпусне по-бързо.
 
 
 

Бъдете внимателни с аналния разширител

 
Започнете да поставяте тапата внимателно и с едно плавно движение. Уверете се, че сте в тиха и позната среда. Пуснете си музика за релаксация, а може да заложите и на ароматерапия с етерични масла  и дифузер. Така бързо ще се отпуснете.  Опитайте първо да поставите върха на тапата и постепенно плъзгайте една стъпка напред. Внимателно придвижвайте нагоре и надолу, навътре и навън от ануса. Дайте свобода на емоциите и действията си. Можете да мастурбирате междувременно или да оставете партньора си да го прави, ако това ви възбужда. След това опитайте кух анален разширител. Това прави възможно отварянето на ануса, без да го боли. Тогава дайте воля на въображението си…
 

За мъжете: намерете простатата

 
Стимулирането на простатата при мъжете може да предизвика по-силни и по-интензивни оргазми. Аналния разширител за простата е проектирана с извита глава, която ви позволява чудесно да стимулирате не само ануса, но и простатата и перинеума. Точно това са зоните, които провокират ерекцията и оргазма. Ще ви отнеме известно време да свикнете в началото, но след достатъчно експериментиране, тази анална играчка ще ви осигури много удоволствие по време на секс или мастурбация!
 

Хигиена

 
Много е важно да почистите старателно вашата секс играчка след употребата й. Червата са пълни с бактерии, които предпочитате да не срещате следващия път. Използвайте специален почистващ препарат за играчки, за да сте сигурни, че няма да повредите аналния разширител. Ако се притеснявате от замърсяване, може да  си вземете анален душ преди това. Това не е задължителна пероцедура, но ще ви отпусне и ще направи усещането още по-пълноценно. 
Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално и да подобри Вашето преживяване.